Jobba hos GAEU

Sverige är en av världens ledande innovationsnationer. Här uppstår nya affärsidéer och möjligheter i en aldrig sinande ström. I centrum av denna kreativa och härliga miljö befinner sig GAEU Consulting. Vårt uppdrag är att ordna EU-pengar till de företag som vill utveckla och kommersialisera innovationer – och på detta är vi branschledande.

Gemensamt för våra medarbetare är att de bär på stark drivkraft, rätt attityd och ett stort intresse av att vara med och bidra till framväxten av de innovationer som kommer att förändra vår värld till det bättre.

ATT JOBBA SOM KEY ACCOUNT MANAGER

Som kundansvarig gör KAM gedigna behovsanalyser och erbjuder lösningar som kan möjliggöra för kunden att med hjälp av offentlig finansiering nå affärsmål snabbare och till lägre risk. Utöver uppdragsförsäljning och företagsanalyser ingår det i arbetsuppgiften att vara bryggan mellan kunder och vår produktionsavdelning. Härigenom får man djup inblick i den teknik och affärsstrategi som Sveriges ledande tech-bolag bygger sin framgång på.

KAM är nyfiken på människor, skicklig på att skapa relationer och är resultatinriktad.

Just nu söker vi en Key Account Manager till GAEUs kontor i Stockholm

Hos oss tar du steget från att vara en skicklig säljare till att bli en enastående affärsman. Under tiden detta händer får du ett attraktivt lönepaket, mycket intressanta kunder att arbeta med, utbildning i affärsmannaskap och en rolig arbetsplats i centrala Stockholm.

För att trivas och få en bra start på ett långsiktigt samarbete tror vi att du har 3-4 års erfarenhet av behovsförsäljning på hög nivå och en universitetsutbildning. Du behöver inte att har någon förkunskap av EU-bidrag. Vi lär dig allt du behöver veta.

I övrigt tror vi att du

  • Är driven, självgående, resultatorienterad
  • Van vid affärsdiskussioner med beslutsfattare
  • Har ett konsultativt arbetssätt
  • Är genuint intresserad av företagande och affärsutveckling
  • Bra på att göra behovsanalyser och att gå på avslut
  • Gillar eget ansvar
  • Investerar prestige i att prestera goda säljresultat
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells i Manpower Group. Frågor besvaras av Charlotte Åvall på telefonnummer 084523374 eller 0702066218. Vi tar emot ansökningar löpande och kommer att anställa så snart vi har träffat rätt kandidat. Ansök därför på en gång. Skicka din ansökan till charlotte.avall@jeffersonwells.se

tom-rol_9612582edd0deec00fe87b98d11a14fb

Starka kundprestationer ger starka finanser. Med AAA och Riskklass 5 anger de ledande kreditvärderingsinstituten att har GAEU Consulting högsta kreditvärdighet.

FÖLJ OSS

KONTAKT

rolandvilhelmsson-ms

Roland Vilhelmsson

Group CEO

+46 8 556 063 50
roland.vilhelmsson@gaeu.se

tomasz4

MBA, Tomasz Wąsik

CEO

+48 696 108 683
tomasz.wasik@gaeu.pl