Cellink

The Outcome

CELLINK fick 2,5 miljoner Euro från SME-instrumentet, HORIZON 2020, fas 2.

The Company

Företaget fokuserar på utveckling och kommersialisering av bioprintingsteknik som gör det möjligt för forskare att 3D-printa mänskliga organ och vävnader för utveckling av läkemedel och kosmetiska produkter, samt i framtiden för kliniska tillämpningar. Företaget har på bara 12 månader kunnat kommersialisera produkter i mer än 40 länder och sålt till fler än hundratals prestigefyllda lab runt om i världen, vid t.ex. Harvard, MIT, Princeton och FDA.

The project

CELLINK har tilldelats projektfinansiering från EU för projektet "SilkFUSION - Genetiskt konstruerade mänskliga pluripotenta stamceller, funktionaliserade silke-fibroinplattformar och bio-bläck: en ny lösning för storskalig ex-vivo trombocyt produktion, transfusion och läkemedelsforskning.

GAEU's role

GAEU hjälpte till att strukturera projektet, begränsa omfattningen och bygga “business case”. GAEU gjorde en väldigt stor skillnad i processen genom att förbereda klienten för presentation i Bryssel. Samt ge klienten coaching före intervjun i Bryssel.

Testimonial

“Samarbetet med GAEU har varit kanon! Teamet är mycket lyhört, kunnigt och stöttande. Deras ansträngning hjälper oss att säkerställa långsiktig framgång. Ett företag att lita på!"

Dr. Erik Gatenholm, CEO, CELLINK

Flera KUND CASE

FÖLJ OSS