Cinnober Financial Technology

The Outcome

Cinnober Financial Technology AB beviljades 2,5 miljoner Euro från SME-instrumentet, HORIZON 2020, fas 2.

The Company

Cinnober Financial Technology AB utvecklar missionskritiska systemlösningar för valutahandel, clearing, riskhantering, och andra finansiella tjänster. De erbjuder lösningar för bl.a. forex, banker, och mäklarfirmor.

The project

Projektets mål är att minska bankernas kostnader för kapitalkrav och säkerhetskrav genom effektivt utnyttjande mellan affärsenheter och tillgångsklasser. Tekniken är baserad på Cinnobers TRADExpress RealTime Clearing, ett erbjudande till clearinghus och CCP.

GAEU's role

GAEU har varit djupt involverad i att strukturera projektets omfattning och utformning, samt dess budget. GAEU genomförde workshops med kunden och skrev den framgångsrika “SMF-instrumentet fas 2-ansökan”. GAEU producerade också bidragsavtalet.

Testimonial

"Vi är mycket nöjda med GAEU Consultings arbete! Tillsammans med GAEUs rådgivare har vi lyckats vinna i hård konkurrens med andra europeiska företag. Detta är resultatet av en fokuserad samverkan mellan Cinnober och GAEU, vilket resulterade i ett bidrag från SMF-instrumentet, fas 2 på 2,5 miljoner euro, till ett banbrytande projekt för klientclearing för internationella banker. "

Veronica Augustsson, CEO

Flera KUND CASE

FÖLJ OSS