IRRAS tecknar ett finansieringsavtal på 10 miljoner euro med Europeiska investeringsbanken (EIB)

GAEU Consultings kund IRRAS, ett medicintekniskt företag i kommersiell fas med ett brett utbud av innovativa produkter för neurointensivvård, har tecknat ett finansieringsavtal med Europeiska investeringsbanken (EIB) som uppgår till 10 miljoner euro. 

Finansieringen från EIB görs inom ramen för det nya programmet för riskkapitallån inom den alleuropeiska garantifonden som inrättades under 2020 för att hjälpa europeiska företag som har drabbats av covid-19-pandemin.

– EIB erbjuder en bred flora av finansieringsmöjligheter för innovativa företag i behov av tillväxtkapital. Den framgångsrika EIB-ansökan är ett resultat av gott samarbete mellan IRRAS och expertis i GAEU Consulting och dess nätverk, kommenterar Tomasz Wasik, chef för GAEU Horizon Europe Centre of Excellence.

– EIB:s finansieringsåtagande är ett resultat av omfattande due diligence och bekräftar bankens förtroende i IRRAS förmåga att skaffa sig en ledande position inom neurointensivvård, säger Will Martin, vd och koncernchef för IRRAS.

Presskontakt

Roland Vilhelmsson, vd GAEU Consulting AB, 070-205 87 29, roland.vilhelmsson@gaeu.se, gaeu.se

Länkar

EIB

European Guarantee Fund

IRRAS

GAEU Consulting

MERA NYHETER

FÖLJ OSS

KONTAKTA OSS

rolandvilhelmsson-ms

Roland Vilhelmsson

CEO

+46 8 556 063 50
roland.vilhelmsson@gaeu.se

tomasz5

Tomasz Wąsik

CEO

+48 696 108 683
tomasz.wasik@gaeu.pl

KOMMANDE EVENT

[calendar id="1359"]